FUJI7555

Personlig Träning/Gruppträning

Kom på ett träningspass och få den hjälp du behöver för att  klara av det du allra helst vill göra och brinner för utan smärta eller begränsningar! Var beredd på att bli utmanad ur ett brett perspektiv där du står i fokus och träningen läggs upp helt efter dina förutsättningar! Här finns möjlighet att träna i grupp på olika nivåer, som förälder tillsammans med din bebis, PT Solo eller PT Duo där du kör ett svettigt pass tillsammans med en familjemedlem, vän eller kollega.

Träningen går ut på att ge dig pusselbiten som kanske saknas i din nuvarande träning. Vi ser till att göra det som just DU behöver för att lyfta dig inom din idrott eller i din vardag. Målet är att bli starkare, rörligare, smärtfri och balanserad. Att helt enkelt göra dig “bullet proof” inför dina personliga utmaningar! Här i studion finns ribbstol, pilatesboll, yogamattor och block, gummiband, fria vikter och andra hjälpmedel. Till stor del arbetar vi med kroppens egen vikt som motstånd.

Jag har många års erfarenhet av att jobba med stora grupper och kommer gärna ut och coachar ert idrottslag eller grupp på er hemmaplan. Kontakta mig för mer info.

Studion tar även emot friskvårdsbidrag.

 

Föräldraträning

Kom och träna tillsammans med din bebis! Ett svettigt träningspass där du som förälder får stå i centrum och utmana dig själv på en nivå som passar dig och dina förutsättningar. Hitta din styrka och rörlighet igen efter förlossning, eller kom som gravid och ge kroppen en god grund att stå på, vare sig det är du eller din partner som burit barnet så är detta ett tillfälle där du som förälder får lov att stärka dig själv en stund och din älskade lilla bebis är välkommen att följa med. Under de här passen kommer vi att lägga stort fokus på att finna arbetet i de djupa magmusklerna, träna upp en stark och god hållning med övningar för bla rygg, bål och rumpa samt att jobba på flåset så att kroppen får sig en go sjuts för cirkulationen.

Om du har gått igenom din förlossning så är mitt råd att du först vänder dig till din MVC så kan dom avgöra om det är fritt fram att träna på, samt att genomgå din efterkontroll. 

Betalning sker med kort på plats:
1 tillfälle 210kr

4 tillfällen 760kr 

8 tillfällen 1360kr

Giltighetstid fram till 26/5-2023

 

Kontakta oss