FUJI7555

TRÄNING

Personlig Träning i Göteborg

Kom på ett träningspass och få den hjälp du behöver för att  klara av det du allra helst vill göra och brinner för utan smärta eller begränsningar! Var beredd på att bli utmanad ur ett brett perspektiv där du står i fokus och träningen läggs upp helt efter dina förutsättningar! I studion, ett stenkast från Ica Maxi i Göteborg, väljer du mellan PT Solo eller PT Duo. under ett PT Duo kör du ett svettigt pass tillsammans med en familjemedlem, vän eller kollega. 

Du berättar om dina eventuella smärtor, skador och personliga mål och vi ser till att utforma ett träningsprogram med övningar som du kommer kunna arbeta vidare med på hemmaplan. Uppföljning på din träning sker via mail eller telefon och kan arbetas vidare med  på efterföljande pass. Lovisa står redo att svara på dina frågor och coachar dig i din utveckling!

Träningen går ut på att ge dig pusselbiten som kanske saknas i din nuvarande träning. Vi ser till att göra det som just DU behöver för att lyfta dig inom din idrott eller i din vardag. Målet är att bli starkare, rörligare, smärtfri och balanserad. Att helt enkelt göra dig “bullet proof” inför dina personliga utmaningar! Här i studion finns ribbstol, pilatesboll, yogamattor och block, gummiband, fria vikter och andra hjälpmedel. Till stor del arbetar vi med kroppens egen vikt som motstånd.

 

Mammaträning

Kom och träna tillsammans med din bebis. Ett svettigt träningspass där du som förälder får stå i centrum och utmana dig själv på en nivå som passar dig och dina förutsättningar. Hitta din styrka och rörlighet igen efter förlossning, eller kom som gravid och ge kroppen en god grund att stå på inför det som väntar. Det finns otroligt mycket vi kan göra förebyggande redan innan bebis kommit. Genom att träna på rätt sätt innan förlossningen kan vi skapa goda förutsättningar för en ännu bättre återgång. 

Under de här passen kommer vi att lägga stort fokus på att finna arbetet i de djupa magmusklerna samt bäckenbotten, träna upp en stark och god hållning med övningar för bla rygg, bål och rumpa samt att jobba på flåset så att kroppen får sig en god skjuts för cirkulationen.

Om du har gått igenom din förlossning så råder vi att du först vänder dig till din MVC så kan dom avgöra om det är fritt fram att träna på, samt att genomgå din efterkontroll. Bra att tänka på är att alla graviditeter och förlossningar är olika och det är därför helt okej att anpassa övningarna så att det fungerar ultimat för just DIG. Du får råd och hjälp att utföra övningarna så att det känns tryggt och bra!

Lovisa är utbildad tränare av Maternityhealth by Mammamage och kan råda dig i din progression och återgång till vanlig träning.

 

 

 

Kontakta oss